DaCES inviterer til gå hjem-møde om Power-to-X skalering i praksis

3. maj 2022. Kl. 16.00 – 18.00

Power-to-X skal bidrage til at gøre den tunge transport, skibsfart og fly i stand til at bruge grønne brændstoffer, og derfor skyder storskala Power-to-X projekter op i Danmark og hele verden i de kommende år. Men hvilke praktiske, miljø- og sikkerhedsmæssige udfordringer møder aktørerne, når anlæg skal implementeres ude i virkeligheden og hvilke teknologiske, forsknings- og samfundsmæssige problemstillinger bør derfor være i fokus de kommende år?

Det er nogle af de spørgsmål, vi stiller, når DaCES inviterer til gå hjem møde, hvor du kan høre Anne Krogh Jensen, PtX – Lead – Conceptual Design & Engineering i Copenhagen Infrastructure Partners fortælle om deres projekter i national og global pipeline, deres overvejelser indenfor site selection i forhold til optimal placering af vind- og solcelleparker i kombination med PtX-anlæg, fleksibel produktion og meget mere.

Der bliver også lejlighed til efterfølgende netværk og fri debat. Mødet faciliteres af Anker Degn Jensen, professor på DTU Kemiteknik, som også vil være tilgængelig for debat og forskningsorienterede spørgsmål.

Se programmet og tilmeld dig herunder.

PROGRAM:

16.00 Velkomst v. Anne Marie Damgaard, Sekretariatschef, DaCES

16.05 Præsentation af CIP’s v. Anne Krogh Jensen, PtX – Lead – Conceptual Design & Engineering, Copenhagen Infrastructure Partners

16.40  Opsamling og Q&A v. Anker Degn Jensen, professor DTU Kemiteknik

17-18.00 Fri debat og netværk

Arrangement er åbent for alle interesserede

 

Tid og sted:

3. maj 2022 klokken 16.00-18.00

Frederiksholms Kanal, Bygning A6

1473 København K

 

Tilmeld dig her:

* indicates required

Om Copenhagen Infrastructure Partners (CIP) 

Copenhagen Infrastructure Partners beskæftiger sig med investeringer inden for energiinfrastruktur og er blandt de største investeringsfonde inden for vedvarende energi. CIP er pionerer som globale aktører inden for grøn brint, ammoniak og metanol. Læs mere på cipartners.dk