Workshop: DaCES State of the Nation-rapport om energilagring i 2023

7. marts 2023

DaCES workshop om udvikling af DaCES State of the Nation-rapport om energilagring i 2023, tirsdag den 7. marts kl. 9.30 – 15.00 Aalborg Universitet, A. C. Meyers Vænge 15, 2450 København SV.

Energilagring er et afgørende værktøj, som vi i fællesskab skal udvikle, opskalere og kommercialisere, før vi kan realisere et klimaneutralt, integreret og kosteffektivt energisystem. Danmark har energilagringsteknologier. Nogle teknologier er i kommerciel drift, men generelt er mange umodne, dyre og uprøvede i større skala. Fælles udvikling og opskalering er nødvendig, hvis energilagringsteknologier skal indfri deres potentialer ift. at accelerere den grønne omstilling.

Danmark har også stærke forsknings- og erhvervsmæssige forudsætninger inden for energilagring og -konvertering. Hvis vi som nation ønsker at udvikle og opskalere kompetencer og konkurrencedygtige løsninger har vi brug for politisk opbakning, tværgående samarbejder og finansiering.

Kom og hør spændende oplæg fra nogle af Danmarks førende teknologiledere inden for energilagring og vær med til at kvalificere DaCES State of the Nation-rapport om energilagring i 2023.

Dansk Center for Energilagring (DaCES) inviterer alle medlemmer til workshop på tværs af vores arbejdsgrupper for batterier, termisk lagring, Power-to-X, systemintegration og uddannelse til at drøfte status og anvendelse af energilagringsteknologier nu og frem mod 2030. Dertil vil der fremlægges stærke eksempler på forskningsbaserede samarbejder på tværs af forsknings- og erhvervsmiljøer, udfordringer og muligheder, som vi skal løse sammen.

DaCES udgiver State of the Nation-rapporten i tredje kvartal 2023.

Workshoppen afholdes fysisk.

Program

Registrering

Klik på ”Tilmeld dig”-knappen nedenfor senest den 2. marts.

Hvis du allerede har en ATV profil: Klik på ”log in” og indtast din mailadresse som brugernavn. Forsøg gerne med ”glemt password” knappen, hvis du er i tvivl, om du har en ATV profil.

Hvis du ikke har en ATV profil: Klik på ”eller opret profil” og indtast oplysningerne.

I tilfælde af spørgsmål, specielle madhensyn m.m. skriv til

Niels Dyreborg Nielsen
Teknisk chefkonsulent, DaCES
51705608
ndn@atv.dk

Tilmeld dig