DaCES lancerer sin strategi for 2023-25

9. februar 2023

DaCES har vedtaget en strategi for de næste tre år frem til 2025.
Vi har en vision om, at Danmark skal være førende inden for udvikling af energilagringsteknologier, anvendelse og integration af energilagring, som er konkurrencedygtig på et globalt marked.

Vores mission er at samle førende teknologiledere i et ligeværdigt, fagligt orienteret interessefællesskab på tværs af energilagringsteknologier og skabe samarbejder på tværs af forskningsmiljøer og virksomheder til gavn for Danmark og den grønne omstilling, hvor energilagring er en nødvendig brik i fremtidens CO₂-neutrale energisystem.

Det gør vi konkret ved at facilitere en række arbejdsgrupper, hvor vi samler de dygtigste kompetencer i Danmark for at samarbejde om teknologiske, faglige og forskningsmæssige udfordringer og muligheder.

Jeg glæder mig til samarbejdet med alle, der vil gøre energilagring til en dansk styrkeposition.

Anne Marie Damgaard, sekretariatschef, DaCES

 

Læs hele strategien