Tilmelding til årsdag d. 14 september 2022

Hvis energilagring var et varmt emne i 2021, er det intet i forhold til den brændende platform vi ser i 2022. Ruslands invasion af Ukraine har gjort det pinedød nødvendigt at gøre os energimæssigt selvforsynende. Alt handler om den store omstilling af samfundet, hvor energilagring er helt central for at binde fremtidens energisystemer sammen i den grønne omstilling. Det er ikke bare Danmark, der skal gennemføre en accelereret, grøn omstilling. Det er hele EU – sammen med resten af verden.

Sæt X i kalenderen onsdag den 14. september 2022, hvor Dansk Center for Energilagring afholder årsdag i BLOX i København. Eventet er hos DAC (i BLOX), Bryghuspladsen 10, 1473 København K fra kl. 12-17.

Vi giver et konkret overblik over, hvor de danske indsatser inden for energilagring står – og endnu vigtigere, hvor bevæger de mange aspekter af teknologierne sig hen, teknisk, digitalt og politisk.  Vi vil også debattere, hvordan vi øger samarbejde, resultater og impact på tværs af teknologier, faglige discipliner, forskning, virksomheder og øvrige aktører for at understøtte udviklingen af en langsigtet dansk styrkeposition for energilagring til gavn for den grønne omstilling.

Vi glæder os til at se dig til DaCES Årsdag 2022.  Arrangementet er åbent for alle interesserede. Du behøver dermed ikke at være medlem af hverken ATV eller DaCES for at deltage.

OBS. du skal oprette dig som bruger på ATV’s hjemmeside for at kunne tilmelde dig. Du kan klikke på nedenstående link for oprettelse og tilmelding til årsdagen.

Klik her for at tilmelde dig